Fethiye Mehmet Akif Ersoy Anaokulu
ÇAMKÖY MAH. ARIKLAR (CMK) SK. NO: 9 FETHİYE / MUĞLA
(0__) ___-____

VİZYON

Veli,öğrenci,öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.

MİSYON

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza temel değerler eğitimi eşliğinde bir eğitim sunarak çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunarak aklı hür, fikri hür, vicdanı hür bir nesil yetiştirmek.

Derslik :0
Öğretim Şekli :Öğleye kadar verilen okul öncesi eğitimin ardından öğleden sonra değerler eğitimi ve el sanatları eğitimleri ile çocuklarımızın hem zihinsel hem de motor becerilerinin gelişimi sağlanmaktadır.

Öğretim Şekli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Çamköy çevreyolu mevkiinde bulunan okulumuz Fethiye ilçe merkezine 10, il merkezine 125 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz, Çamköy Çevreyolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği arkasında bulunan Fethiye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde faaliyet göstermektedir.